BMW S1000XR

Hier is de perfecte BMW motorfiets voor iedereen die de dynamiek van een sportmachine, de veelzijdigheid van een enduro en het comfort van een toermotor wil. De nieuwe BMW S 1000 XR combineert het beste uit al deze werelden tot iets geheel nieuws: de eerste Adventure Sport machine van BMW Motorrad – perfect voor iedereen die houdt van onbegrensde sportiviteit.

De BMW S 1000 XR is een buitengewone machine – en dat is ook goed te zien. Als volmaakte samensmelting van sport en enduro verenigt hij de kracht van de S 1000 R met de rechtop zitpositie van de GS. Waar u ook met de XR verschijnt: alle blikken zijn op u gericht.

Het beste van twee werelden: de techniek.
Als kruising van Adventure en Sport maakt de S 1000 XR gebruik van alle ervaring die BMW Motorrad in deze categorie├źn te bieden heeft. Hierin gaat het hart van de S 1000 R met zijn 160 pk bij 11.000 t/min en 112 Nm bij 9.250 t/min samen met het beproefde zitconcept van de GS modellen. Het resultaat is een machine die zich in het grensgebied helemaal thuisvoelt – en wel op elke weg.

Absoluut uniek: uitrusting en accessoires.
De BMW S 1000 XR is als Adventure Sport machine van huis uit veelzijdig begaafd en is met opties perfect op individuele wensen van de rijder aan te passen. De HP Schakelassistent Pro neemt de rijder het koppelen bij op- en terugschakelen uit handen en maakt elke schakelbeweging sneller en comfortabeler. De semi-actieve elektronische dempingsregeling Dynamic ESA zorgt voor optimale afstemming van het rijwielgedeelte. En wie het uiterste uit zijn machine wil halen, kiest voor de optie Rijmodi Pro met twee uiterst dynamische setups plus ABS Pro voor maximale remveiligheid in bochten.

Het buitengewone concept van de S 1000 XR verenigt voor het eerst twee totaal verschillende types motorfiets. Dat kunt u natuurlijk het beste zelf ervaren: de Adventure Sport machine verheugt zich op een testrit met u. Maak gewoon een afspraak met de dichtstbijzijnde BMW Motorrad dealer.IMG_3257-0.JPG

Meer berichten

You must be logged in to post a comment Login

Impression