Project LiveWire

“Project LiveWire is als de eerste elektrische gitaar – niet als een elektrische auto. Het is een expressie van individualiteit en een iconische stijl, en toevallig ook nog elektrisch”, vertelt Mark-Hans Richer, senior vicepresident en Chief Marketing Officer van Harley-Davidson Company. “Project LiveWire is dan ook een gewaagd statement voor ons als bedrijf en merk.”

Harley-Davidson heeft Project LiveWire opgezet om inzicht te verkrijgen in wat gebruikers verwachten van een elektrische Harley-Davidson-motorfiets. Daarom laat het motormerk op dit moment motorrijders testritten op de motor maken als onderdeel van de Project LiveWire Experience. Met de LiveWire Experience, die startte met een reis over de Route 66, maakt het motormerk tot eind 2014 een tour door de Verenigde Staten. In 2015 vervolgt het motormerk zijn reis door Europa, Canada en Azië om ook daar feedback van motorrijders te verzamelen.

“Met de LiveWire bouwt Harley-Davidson voort op veel recente, herontdekte successen”, vertelt Matt Levatich, President en Chief Operating Officer van Harley-Davidson Motor Company. “In slechts een paar jaar tijd hebben we ons bereik verbreed en bedienen we een grotere, meer diverse groep. Tegelijkertijd herontdekten we onze aanpak voor het ontwikkelen en maken van producten. Dit leidde tot innovatieve producten, zoals de recent gelanceerde Project RUSHMORE-tourmotoren, de Harley-Davidson Street™ 500- en 750-modellen en de lancering van dit project.”

Naast Project LiveWire stelt Harley-Davidson tijdens de Autosalon Brussel en de Motorbeurs Utrecht ook andere motoren in de Harley-Davidson-2015-collectie ten toon. Dit zijn onder andere de nieuwe Street™ 750, Road GlideÒ Special, Street GlideÒ Special en de Ultra Limited Low.

De andere ster van de show is ongetwijfeld de iconische Discover More 2014 Street Glide. Deze motor maakte eerder dit jaar in vier maanden tijd een tour van ruim twintigduizend kilometer door dertig landen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Fans kunnen deze motor tijdens de Autosalon Brussel en de Motorbeurs Utrecht bekijken en het epische reisavontuur ervaren via de indrukwekkende video’s.

Meer informatie over de Autosalon Brussel van 16 tot 25 januari 2015 is te vinden op:
http://autosalon.be/nl/salon/visiteur/ (NL) of http://autosalon.be/fr/salon/visiteur/ (FR)

Meer informatie over de Motorbeurs Utrecht van 26 februari tot 1 maart 2015 is te vinden op: www.motorbeursutrecht.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx

Meer weten over Project LiveWire? Kijk dan op www.harley-davidson.com/projectlivewire.

IMG_3266.JPG

Meer berichten

You must be logged in to post a comment Login

Impression