TV Tip WHEELS FROM THE LOWLANDS

motorstv

MotorsTV:  Wheels From the Lowlands

Zie ons TV overzicht voor de wekelijkse uitzendingen.  Klik hier

MotorsTV richt zich niet alleen op de internationale topevenementen maar kijkt ook naar wat er zich op landelijk gebied binnen de auto-, en motorsport afspeelt. Het in Nederland geproduceerde programma Wheelsfrom The Lowlands is daarvan een goed voorbeeld. Iedere week is er in dit magazine een uur lang aandacht voor het beste dat de autosport en motorsport in Nederland en België (de Lage Landen) heeft te bieden. Van motorcross tot autoraces op Zandvoort, van achtergrondverhalen over bekende coureurs tot wedstrijden voor historische motoren op Spa-Francorchamps.

De onderwerpen in Wheelsfrom the Lowlands zijn overigens niet alleen interessant voor Nederlandse of Belgische kijkers. Het niveau van de auto-, en motorsport in Nederland en België is hoog, met veel sporters die op het hoogste niveau acteren en veel internationaal aanzien genieten. Daarom heeft het programma naast een Nederlandstalige, ook een Engelstalige versie.

Wheelsfrom the Lowlands wordt iedere woensdag in de vooravond uitgezonden, en in de dagen daarna meerdere keren herhaald.

Website MotorsTV

Meer berichten

You must be logged in to post a comment Login

Impression