374490_10151340134369024_1631917838_n

 

Op 15 Juni organiseert de Riders Association of Triumph in samenwerking met Ace Café Geel de 5de editie van de Belgian Triumph Meeting. Speciaal voor deze jubileum editie, op een zeer toepasselijke locatie, pakken zij groots uit!

Vanaf 12 uur bent u samen met uw RAT Pack of als solo-rijder van harte welkom. Ter plaatse kunnen de dorstigen zich laven aan een ruime waaier van dranken en er is ook voorzien in diverse food stands met onder ander , burgers, spaghetti en chili con carne voor de hongerigen onder u.

Er is een biker market met kleding, accessoires, merchandising en nog veel meer. Ook kunt u zich ter plaatse inschrijven voor een demo-rit op diverse Triumph modellen onder de vakkundige begeleiding van ClubMot.

Vanaf het grote(en hopelijk zonovergoten) terras, heeft u uitzicht op een uitmuntende selectie caferacers. U kunt zelf door middel van een stembiljet uw favoriete caferacer kiezen. De competitie gaat zowel tussen diverse oldtimer caferacers als omgebouwde Bonnies en Thruxtons.

De winnaar van de “Best Of Show” gaat om 16 uur naar huis met een exclusief Triumph Ace Cafe Racer Jacket.

Op het grote podium van het Ace Cafe geven (vanaf 2 uur) onze nationale Rockabilly helden van Smooth & The Bully Boys de aftrap voor een muzikaal feestje. Een week na de release van hun gloednieuwe 4de album mag u zich aan een mix van nieuw en oud werk verwachten. Om vijf uur is het dan tijd voor de Amerikanen van Craic Haus die een mengeling van Ierse folk met stomende rockabilly brengen, een uiterst zeldzame mogelijkheid om deze in de States populaire band in België aan het werk te zien!

Meer dan de moeite waard dus om dit evenement te bezoeken!

Het Ace Cafe Geel ligt tegen de E313 snelweg en is bijgevolg erg vlot te bereiken. We voorzien er een ruime motorparking, maar ook wie met de auto komt, kan op 200 meter van de festiviteiten parkeren.

Het adres van de 5th Belgian Triumph Meeting: Liessel 6, 2440 Geel.

Bron: http://www.triumphmotorcycles.nl