BE THERE ZATERDAG 28 SEPTEMBER

Het wordt weer mooi weer dus geniet van deze opendag met alle nieuwe modellen, CVO Breakout ,Touring Limited en de Streetglide en nog vele andere modellen.

Natuurlijk zijn er tal van aanbiedingen zowel binnen als buiten op de kraam. Het North East Holland Chapter zorgt weer voor de inwendige mens.

En alles wordt verzorgt met fantastische live muziek van :

ARMADILLO ROOTS

JEKILL & HYDE UITLAATSYSTEMEN

De Demo truck van Jekill&Hyde uitlaatsystemen staat ook bij ons voor alle info en uitleg.

!!!!Vraag naar de speciale actie van de opendag !!!!

 

Goede doelen Ride Out

Dit jaar hebben we het idee opgevat om speciale aandacht te schenken aan Stichting MANNA (www.manna.nu). Deze lokale stichting zorgt voor mensen die leven in financiële onzekerheid, als gevolg van bijvoorbeeld echtscheiding, ontslag, ziekte of gewoon domme pech! Zomaar iemand, uit onze omgeving, waarbij de nood hoog is en ondersteuning geen luxe, maar een noodzaak is! Dit doet Stichting Manna door het inzamelen van kleding, speelgoed en financiële giften, hiervoor kunnen ze voedselpakketten rondbrengen, gratis kleding en speelgoed verstrekken, verkleedkleren uit te lenen, maar ook verjaardagspaketten voor de kinderen tot zelfs een verwendag voor de bijstandsmoeder! Het mooie aan Stichting Manna is dat er daadwerkelijk niets aan de spreekwoordelijke strijkstok blijft hangen.

Om Stichting Manna te ondersteunen zal de gehele maand september bij de sponsoring dealer van het HOG North-East Holland chapter, Harley-Davidson Oude Monnink Motors te Vroomshoop, een grote inzamelbak komen te staan voor:

kinderkleding, zowel jongens als meisjes (t/m maat 176)  – dames kleding – schoenen -zwemkleding – speelgoed – schaatsen – dassen, sjalen, mutsen en handschoenen – verkleedkleren voor kinderen enz enz

(Vanzelfsprekend moet het aangeboden materiaal nog wel in goede staat verkeren en is het wenselijk dat kleding gewassen wordt aangeboden.) Natuurlijk is ook een vrije gift van harte welkom, hiervoor zal tijdens het ‘open house’ op zaterdag 28 september een ‘collectebus’ aanwezig zijn.

Naast het inzamelen van kleding en dergelijke, organiseert het HOG North-East Holland chapter zoals gewoonlijk weer twee ride outs. Er zal gestart worden vanaf twee locaties, namelijk  Zwolle en Hengelo (Ov.), waar naar een tocht van ongeveer 100 kilometer de aankomst zal zijn in Vroomshoop. De inschrijfgelden (€5,00 p.p) voor deelname aan deze ride outs komen geheel ten goed aan Stichting Manna

Dus ruim allemaal je kledingkast en zolder op en breng de nog te gebruiken spullen naar Harley-Davidson Oude Monnink Motors en/of rijd  op zaterdag 28 september mee met de ‘goede doel ride out’ van het HOG North-East Holland chapter. Op donderdag 3 oktober zal een delegatie van het HOG North-East Holland chapter de ingezamelde goederen en het bijeengebrachte geld overhandigen aan Stichting Manna.

WWW.MANNA.NU

img3En er kan nog veel meer kleding, spelletjes enz erbij, dus kijkje kasten na en neem de spullen svp mee !

 

RIDE OUT VERTREK PLAATSEN

——————————————————————-

Vertrekplaats : Zwolle bij Hotel Mercure Zwolle naar Vroomshoop Aantal kilometers:  100 Plaats van vertrek : Hotel Mercure Zwolle

Tijdstip inloop : 10.30 uur Tijdstip vertrek : 11.00 uur

Kosten : 5 euro per persoon, deze komen geheel ten goede van het goede doel

————————————————————————-
Vertrekplaats : Hengelo bij Notaris kantoor Kamphuis

Hengelo naar Vroomshoop Aantal kilometers: 100 Plaats van vertrek : Notariskantoor Kamphuis Demmersweg 92, 7556 BN Hengelo

Tijdstip inloop : 10.30 uur Tijdstip vertrek : 11.00 uur Kosten : 5 euro per persoon, deze komen geheel ten goede van het goede doel.

—————————————————————————

Plaats van aankomst : Oude Monnink Motors Noorderweg 4-5 7681 CB  Vroomshoop