tridays-logo4c_jahrworld_2012

 

 

In Juni is het weer zo ver, drie dagen lang is het kleine Oostenrijkse dorpje getransformeerd in een feestelijk Triumph Walhalla! Je kijkt je ogen uit, alles staat in het teken van Triumph, motorrijden en leuke activiteiten de nodige Engelse humor. Vergeet ook de prachtige locatie niet waar dit alles plaatsvindt, met schitterende motor-routes door de Oostenrijkse bergen.

Tijdens dit bijzondere evenement wordt het plaatsje Neukirchen omgedoopt tot “Newchurch” en is een uitstekend gastheer voor alle motor enthousiastelingen van over de hele wereld. Voor 2013 hebben de organisatoren van het event, Uli Brée en Ingrid Maier-Schöppel van het plaatselijke toeristenbureau, een geweldig programma samengesteld. Zo is er Live muziek, zijn er diverse straat optredens, stunt-shows, komedie-shows, goed eten, en nog veel meer.

Voor wie denkt dat drie dagen te kort is om deze prachtige omgeving te ontdekken is er de “Triweek”. Tijdens deze extra dagen zijn er diverse routes in deze adembenemende regio uitgezet voor elk type rijder. De routes zijn individueel af te leggen of in groepsverband.

Maar wat dit event ieder jaar weer echt bijzonder maakt is de hartelijke ontvangst van de locale bevolking die zich in de locale kledij uitdost om de festival bezoekers te verwelkomen. En ook is het geweldig om te zien hoe Triumph fans uit alle hoeken van deze aardkloot samenkomen om met Triumph feest te vieren.

Kortom prachtige ritten, geweldig entertainment, gezellige mensen en de mooiste motoren. De Tridays zijn een must voor iedere Triumph liefhebber!

Wilt u reis richting de Tridays plannen? De organisatie heeft het voor u extra gemakkelijk gemaakt met verschillende pakketten naar uw wens.

Voor meer informatie  www.tridays.at

Voor boekingen: Tridays Package

Bron: http://www.triumphmotorcycles.nl