Alpine MotoSafe®

Gehoorbescherming met filters

Alpine oordoppen

AlpineThermoShape materiaal

Van motorrijden wil je vooral genieten. Maar helaas stap je na een lange rit vaak vermoeid van de motor en kom je ook nog thuis met een irritante piep in je oren. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van de windruis onder je helm. Daar word je heel moe van en bovendien is het zeer schadelijk voor je oren. Als je 120 km per uur rijdt is de windruis gemiddeld 98 dB. Dat betekent dat je al na 7 minuten risico loopt op blijvende gehoorschade.

Gelukkig heeft Alpine ideale gehoorbeschermers ontwikkeld, speciaal voor motorrijden. MotoSafe oordoppen dempen de irritante windruis onder je helm, maar het verkeersgeluid om je heen en het geluid van de motor blijven voldoende hoorbaar. Ook een intercom kun je nog prima verstaan met deze oordoppen in. Dat komt door de speciale AlpineAcousticFilters in de gehoorbeschermers.

 

De MotoSafe wordt geleverd met twee verschillende filtersets voor gemiddelde en zware demping. Naast een extra filterset krijg je er nu ook een extra oordop bij. De oordoppen zijn gemaakt van AlpineThermoShape materiaal dat zich vormt naar je gehoorgang door de warmte van het oor. Ze zijn erg comfortabel en je voelt bijna niet dat je ze draagt. De meegeleverde bewaaretui is stoer, erg handig en heeft een keycord. Eindelijk lekker rustig en ontspannen motorrijden. En geen vervelende piep meer in je oren na een lange rit.

 Alpine MotoSafe

Bron: Alpine