Nieuw voor de 2014 collectie: Arai VX-3 Edge

Per direct leverbaar bij uw Arai dealer, de Arai VX-3 Edge! Het door FV Concept ontworpen design is leverbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje.

VX-3 - Edge Blue

De VX-3 Edge zal in Europa in een zeer beperkte oplage leverbaar zijn. Dus wees er als eerste bij en kies je kleur!
Prijs
De VX-3 Edge kost € 649,- inclusief BTW en is per direct leverbaar bij uw Arai dealer. Kijk voor meer informatie op www.arai.nl of op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Over de VX-3

De Off-Road helm van Arai, VX-3, is voorzien van de bekende Arai Hyper Ridge (extra stevige onderrand), Emergency Release Cheekpads (eenvoudig uitneembare wangstukken bij ongevallen ) en natuurlijk de Arai Super Fibre buitenschaal. Zowel de wangstukken als interieur zijn gemaakt van Dry Cool materiaal welke zorg dragen voor een droog en fris gevoel, ook bij extreme omstandigheden. Deze voering transporteert vocht snel en efficiënt zodat de helm altijd droog en koel aanvoelt. De wangstukken en het interieur zijn in diverse diktes te verkrijgen zodat elke helm voor een ieder perfect op maat gemaakt kan worden. Uiteraard kunnen zowel de wangstukken als het interieur gewassen worden. De zeven ventilatieopeningen bovenop de helm, 2 ventilatieopeningen aan de voorzijde en vijf ´uitlaat´ openingen (welke ingenieus met elkaar in verbinding staan) zorgen voor ongekende ventilatiemogelijkheden.

Bron:  Hoco Parts B.V.