Ultrabatt_multiMIGHTY

Ultrabatt kondigt zijn nieuwe gepatenteerde klikbare lithium accu aan, de Ultrabatt multiMIGHTY, een doorbraak in accu technologie. Het nieuwe gepatenteerde accu ontwerp is iets radicaals, iets heel anders. Een accu ontworpen om extreem flexibel te zijn en om aan elkaar vast te kunnen klikken wanneer meer accucapaciteit nodig is. Dit is een geheel nieuw perspectief in accu technologie, één accu als vervanging voor alle andere accu’s !

Het nieuwe gepatenteerde ontwerp maakt volledig gebruik van ’s werelds nieuwste lithiumtechnologieën en stelt u in staat om de perfecte accu te creëren die uw voertuig nodig heeft. De multiMIGHTY is extreem flexibel en kan op iedere zijkant en in elke positie worden gemonteerd, de plus en min polen zijn altijd correct gepositioneerd. En als er meer accucapaciteit nodig is dan kan er gewoon simpelweg meer multiMIGHTY accu’s aan elkaar worden geklikt, alle kracht die je wilt, in elke mogelijke positie.

Ultrabatt heeft als pionier een unieke accu gecreëerd die veel voordelen biedt die nooit eerder mogelijk waren. De multiMIGHTY is de meest veelzijdige en geavanceerde accu ooit!

Deze geheel nieuwe accu is ongelooflijk klein en licht, het is moeilijk te geloven dat er zoveel kracht en techniek in zit. Hij is slechts 430gram en 114x30x91mm, tot 80% lichter dan traditionele lood-zwavelzuur accu’s, dit resulteert op sommige motorfietsen in een gewichtsbesparing van meer dan 5Kg.

Ontworpen met ongekende precisie, Ultrabatt combineert een multiflex accu behuizing met een speciale laser-gelaste interne constructie voor een ongelooflijke duurzaamheid en afwerking. De innovatieve interne koper-nikkel constructie en geavanceerde microchip technologie werd door Ultrabatt ontwikkeld om een maximale geleiding en energie-efficiëntie te realiseren, wat resulteert in een veel krachtiger accu. Dankzij het gebruik van exclusieve materialen en innovatieve technologieën kunnen rijders nu op de eerste plaats eindigen.

De nieuwe Ultrabatt multiMIGHTY zal eind september verkrijgbaar zijn bij de betere motorspeciaalzaken en accu specialisten, vanaf donderdag 12 september is het mogelijk deze accu te reserveren.

De Ultrabatt multiMIGHTY zal €86,95 EUR gaan kosten

Voor meer informatie over Ultrabatt accu’s, acculaders en andere accessoires kunt u terecht bij uw dealer of exclusief Benelux importeur MotoPro (info@motopro.com / +31597-613000)

Of kijk op de officiële Ultrabatt website (www.ultrabatt.com)

Bron: Motorpro