IEDEREEN KAN HET ULTIEME HARLEY-DAVIDSON-GEVOEL ERVAREN

Huur een echte Harley-Davidson via Authorized Rentals of rijd met je eigen Harley een van de prachtige routes van Authorized Tours

lvtpr-newsroom (1)

Rijswijk, 2 juli 2013 – Het vrijheidsgevoel van het rijden op een echte Harley is dankzij twee diensten van Harley-Davidson nu voor iedereen te ervaren. Het iconische merk – dat dit jaar  zijn 110-jarig bestaan viert – beschikt hiervoor namelijk over diensten als Authorized Tours en Authorized Rentals. Authorized Rentals biedt mensen zonder Harley-Davidson-motor de mogelijkheid om er  één te huren voor een dag of een langere periode. Met Authorized Tours biedt Harley-Davidson motorrijders de kans de meest indrukwekkende routes ter wereld te rijden. Die zijn door henzelf af te leggen of in een groep met officiële H-D Tours-gids. Met deze twee diensten maakt Harley-Davidson het ultieme Harley-gevoel toegankelijk voor een nog grotere groep mensen.

 

Authorized Rentals: ervaar het ultieme, vrije gevoel op een gehuurde Harley

De meeste Harley-Davidson-dealers bieden ook de mogelijkheid om een Harley te huren. Zo kunnen mensen die doorgaans op een ander merk rijden, zelf ervaren hoe het voelt om op een Harley te rijden. Maar het is ook een goede optie voor mensen die de nieuwste Harley-modellen willen proberen. Authorized Rental Dealers bieden volop mogelijkheden voor mensen die met de motor op vakantie willen – het is mogelijk om een motor voor een langere periode te huren. Ook kleding is daarbij verkrijgbaar. Het reserveren van een Harley is mogelijk via de site www.h-d.com/authorizedrentals of bij één van de dealers. Verschillende modeltypen zijn te huur voor een prijs variërend tussen 100 en 150 euro per dag.

 

Authorized Tours: rij één van de prachtige Harley-Davidson-routes over de gehele wereld

Harley-Davidson Authorized Tours biedt een groot aantal fantastische routes. Via de site www.h-d.com/authorizedtours stippelen bezoekers hun eigen trip uit. Er is van alles mogelijk: van een dagtocht of weekend binnen een Europees land tot een lange reis door de United States. En van routes over de mooiste wegen ter wereld tot avontuurlijke reizen door de natuur. Kies ervoor om alleen of met vrienden de wegen te veroveren of boek een speciale gids bij de tour voor extra informatie onderweg. Geïnteresseerden checken via de site hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn en reserveren een plaatsje. In Nederland kunnen Harley-bezitters ook terecht bij touroperator Cross Road Motor Tours. Zij zijn exclusief aanbieder van de Harley-Davidson Authorized Tours in de Benelux.
“Veel mensen denken ten onrechte dat ze nooit op een Harley-Davidson zullen rijden. Het geweldige gevoel van het rijden op onze krachtige motoren willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen. Via Authorized Rentals heeft iedereen deze kans, al is het maar voor één dag. En zelfs al heb je geen motorrijbewijs, je kunt altijd bij iemand achterop springen voor een minstens zo bijzondere ervaring”, zegt Liza van Hernen, Customer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux. “We zijn een bedrijf dat alles doet voor een zo goed mogelijke rijervaring. Dat betekent niet alleen de beste motoren, kleding en accessoires, maar ook alles daaromheen. Dat is waarom we Authorized Tours in het leven hebben geroepen. Hier bieden we inspiratie voor de mooiste ritten over de gehele wereld. Het is aan onze rijders om te bepalen of ze dit alleen of met één van onze gidsen willen beleven. Kortom: het ultieme vrijheidsgevoel van Harley-Davidson is er echt voor iedereen.”

Bron: Harley Davidson