tt-assen-kaarten

 

MOTOGP IVECO TT ASSEN 27 T/M 29 JUNI 2013

De TT is de enige grand prix ter wereld die onafgebroken op de kalender staat. Sinds 1925 wordt in Assen op het hoogst mondiale niveau gereden. Alle kampioenen reden en wonnen op de Drentse hei. De TT meemaken is meer dan een motorrace bezoeken; de TT beleef je! Het is al decennia het grootste eendaagse sportevenement van Nederland.

Hectiek op de startgrid. De rijders staan te wachten met de paraplu dames naast zich, de fotografen maken de laatste foto’s voordat het startlicht uit gaat. De motoren worden gestart, het publiek is in extase en de coureurs gaan van start en strijden ronden lang voor de overwinning in de Kathedraal van de motorsport. Hoge snelheden, spectaculaire inhaalmanoeuvres; nergens op het TT Circuit Assen hoeft u deze schitterende moment te missen. Alles is goed te volgen op de grote Vidiwalls langs het circuit, ondersteund door het commentaar van de omroepers die u op de hoogte houden van alles wat er gebeurt. De Dutch TT is wereldwijd het enige evenement dat onafgebroken op de kalender staat. Alle grote kampioenen reden er, Alle grote kampioenen wonnen er. De TT meemaken is een onvergetelijke ervaring, want het gaat veel verder dan de trainingen en/of de wedstrijden.

Het TT Festival, of ‘de Nacht van Assen’ zoals de TT Nacht in eerste instantie werd genoemd, heeft misschien wel een nog roemruchter verleden dan de TT races zelf. De nacht van de laatste vrijdag op zaterdag in juni en de woensdag- en donderdagavond zijn sfeervolle en passende avonden die onlosmakelijk verbonden zijn met het grootste sportevenement van Nederland.

Bron: http://www.ttcircuit.com