1

 

Voor eigenaren van ‘Adventure’ motorfietsen is het dankzij R&G mogelijk om de radiateur te beschermen middels een RVS (roestvrijstaal) ‘Radiator Guard’. Een van de meest vitale onderdelen van de motor, de radiateur wordt hiermee beschermd tegen beschadiging. 

Je moet er toch niet aan denken dat er (wellicht ver weg van de verharde weg) een steen tegen de radiateur komt, dan kan het avontuur snel voorbij zijn! De nieuwe RVS radiateur bescherming van R&G voorkomt dit. De CNC vervaardigde bescherming is zeer sterk en uitstekend geschikt voor gebruik op veeleisende terreinen.

De ´grill´ is ontworpen zodat er, naast de bescherming, een maximale luchtstroom naar de radiator gaat zodat de koeling optimaal functioneert.

Voor sport en toer motoren is de radiateur bescherming beschikbaar in een aluminium versie.
Prijzen

De R&G radiateur bescherming is verkrijgbaar voor een breed scala aan motoren. De prijs is vanaf € 99,50,- inclusief BTW en is vanaf heden leverbaar via uw dealer. Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com of op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

De eigenschappen op een rij:

-Beschermt de radiateur

-Zeer sterk materiaal

-Eenvoudig te monteren

-Ook leverbaar in aluminium (zwart)

-Verbeterd uiterlijk motor