Spidi Expedition 103 kit: Avontuurlijk op reis

 

Bij het horen van het woord ‘expedition’ denk je al gauw aan woorden zoals avontuur, vrijheid en reizen. Met deze gedachte is ook de Expedition Kit van Spidi samengesteld; een drie-eenheid aan producten die samen bijdragen aan onvergetelijk(e) motorreizen.

Tent
De speciaal voor motorrijders ontwikkelde kit bestaat uit drie delen: een tent, een slaapzak en een speciaal ‘self inflating’ (zichzelf opblaasbare) matras. De tent is geschikt voor drie personen, met een speciale waterdichte opbergruimte waar de motorkleding en bagage in opgeborgen kan worden. De binnenruimte kan zo volledig benut worden wat het comfort tijdens motorvakanties aanzienlijk verhoogd.

Expedition Tent
Slaapzak en matras
De slaapzak is een combinatie van polyester en katoen met een speciaal ademende laag ter isolatie tegen warme en koude omstandigheden. Het ‘self inflating’ matras is gemaakt van een extra stevig polyester.
_0001_Homepage

De drie delen van de kit zijn samen op te bergen tot één stuk compacte bagage. Op deze manier is de kit eenvoudig mee te nemen op de motor. De Expedition Kit is onmisbaar voor de motorrijd(st)ers die naast korte ritten ook de ervaring van een motorvakantie wil beleven. Voor motorrijd(st)ers die al enigszins voorbereid zijn bestaat er ook de mogelijkheid om de delen van de kit los te bestellen.

Expedition Sleeping bag

Prijzen

De Spidi Expedition Kit kost € 369,70. Los kosten de onderdelen € 219,90(tent),
€ 89,90(slaapzak) en  € 59,90(matras). Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers: Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven, Moto Moda in Eindhoven, Kobutex in Buitenpost en Rob’s Accessoires in ’T Zand.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Spidi nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!

Ferrino

Om de bekende Spidi kwaliteit te kunnen waarborgen, is Spidi een samenwerking aangegaan met het Italiaanse Ferrino. Dit merk is voor veel reizigers de benchmark als het gaat om outdoor reisproducten. Naast producten voor de consument is Ferrino met hun lijn aan noodhulpproducten leverancier van de Verenigde Naties en een keur aan hulpdiensten wereldwijd. De kwaliteit van Ferrino is ook voor deze organisaties leidend in hun keuze.

Bron: Hocoparts