VanZonSprintSeries

 

13 July 2013 – 14 July 2013

WIE VLOERT ARIE VOS?

De Battle of the Lowlands is een verrassend hersenspinsel uit het hoofd van organisator Hans Vandeven. Dixit Hans “om wat meer spanning en ambiance op het circuit te brengen en dus eens iets anders te doen”. ‘Anders’ is het alleszins, deze Battle. Want van de 15 starters zullen er slechts twee de race uitrijden. Jawel, elke ronde valt de laatste deelnemer af. Die moet zijn moto onverbiddelijk aan de kant parkeren.

De apotheose ligt sowieso in de finale ronde, wanneer de twee overblijvende piloten alles uit de kast halen om als eerste over de meet te razen, … én die felbegeerde Battle of the Lowlands wisselbeker mee naar huis te nemen!

Om nog maar te ‘mogen’ deelnemen aan de Battle of de Lowlands moet je van zeer goede huize zijn. Enkel de 5 beste piloten uit België en Nederland komen in aanmerking. En dan nog … want zij moeten het opnemen tegen een internationale selectie van 5 toppiloten – het zogenaamde All Star Team. En of er gestreden zal worden!

Alle ogen zijn gericht op Arie Vos, want die bleek vorig jaar de sluwste van het veld. De trofee uit zijn kast halen, staat dan ook hoog aangeschreven bij alle deelnemers.

 

Bron: Circuit Zolder