imagesCAH85FZO

 

Zolder Grand Prix “50 Years”

27 June 2013 – 30 June 2013

VAN 1963 TOT VANDAAG

Dat Circuit Zolder – het enige Vlaamse circuit – dit jaar 50 wordt, is om een feestje vragen! De Zolder Grand Prix wordt dan ook één langgerekte feestslinger die het verleden met de toekomst verbindt. Voor de aanwezigen is het vier dagen aan één stuk genieten van alles wat er op en rond een circuit te beleven valt. Check zeker de kalender op www.zoldergrandprix.be

Wie op donderdag en vrijdag al komt, wordt meteen de piste opgejaagd. Zelf achter het stuur in het kader van de Clubtrackday of als passagier tijdens één van de vele circuitdopen of taxiritten. De bedrijven houden zich intussen in de weer op de openbare weg rond het circuit, tijdens de B2B Fleetdays.

Op zaterdag en zondag volgt het echte racegeweld: wedstrijden van vroeger en nu zoals de Belgian Historic Cup, de Porsche Carrera Cup Benelux, de Boss GP (de F1 van weleer), de Formula 3 Cup, de GP Youngtimers (250 cc – 500 cc) en de Side Cars gooien je als een rollercoaster van het ene tijdperk in het andere.

Of je nu komt voor dat authentieke Goodwood-sfeertje in de paddock of de fancy bubbels in de vele VIP-tenten, de nostalgische races en rally’s op en naast het circuit of hun moderne en keiharde equivalenten, … deze Zolder Grand Prix is een niet te missen event. Je wordt immers niet alle dagen 50.

Bron: Circuit Zolder