Flyer2013

BMW promotiedag 16 juni 2013

Wereldkampioen freestyle motorrijden Chris Pfeiffer geeft spectaculaire show tijdens de BMW Promotiedag op 16 juni 2013 in Sint Anthonis.

Zondag 16 juni 2013 organiseert BMW Club Nederland voor de 6e keer de BMW Promotiedag in Sint Anthonis. Niemand minder dan 4-voudig Europees– en Wereldkampioen freestyle motorrijden Chris Pfeiffer zal een spectaculaire demonstratie verzorgen op deze dag. U zult verstelt staan wat er allemaal met een motorfiets mogelijk is. Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom en kunnen alle auto -en motorliefhebbers hun hart ophalen aan het vele moois dat BMW te bieden heeft. Diverse clubs uit binnen en buitenland zullen met hun veelal bijzondere voertuigen aanwezig zijn. Van klassieke auto’s en motoren uit de rijke BMW historie, de sportieve M-uitvoeringen tot aan de nieuwste modellen. De dealerorganisaties zijn evenals voorgaande jaren weer vertegenwoordigd  met vele nieuwe auto’s en motoren.

Een heuse primeur zal aanwezig zijn, namelijk de M6 Gran Coupé welke door BMW in mei voor het eerst in Nederland gepresenteerd wordt.

Wie denkt dat deze dag alleen voor auto -en motorliefhebbers is heeft het mis. De BMW Promotiedag is een dag voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek, er wordt voor de nodige entertainment gezorgd en wie wil kan gewoon even rustig bijkomen op het terras. Altijd al eens op een BMW motorfiets willen rijden? Dit is uw kans want voor de motorrijders onder ons is het mogelijk om een proefrit te maken op één van de BMW motoren die door Motor Venray ter beschikking worden gesteld. Geïnteresseerd? Zorg dat je er tijdig bij bent want vol is vol. Zorg wel voor een helm en geldig rijbewijs.

Meer informatie vind u op onze website: bmwpromotiedag

Bron:  BMW club NL