201307-P90127756-zoom-orig

Rijswijk. Zondag 22 september viert BMW Motorrad haar 90 jarig bestaan tijdens de BMW Motorrad Day Nederland 2013 bij het BMW Driving Experience Center in Zandvoort. BMW Motorrad liefhebbers kunnen kosteloos onder meer workshops en clinics bijwonen. Tevens organiseert BMW Motorrad de expositie ’90 jaar BMW Motorrad LIVE’; een parade van typerende BMW motorfietsen.
De gratis inschrijving voor de BMW Motorrad Day Nederland 2013 is nu geopend en kan
via www.bmw-motorrad.nl/motorraddayinschrijven.

Internationaal zijn de BMW Motorrad Days al jaren een begrip. Net als de laatste editie in Garmisch-Partenkirchen, die meer dan 40.000 bezoekers uit 40 verschillende landen trok, staat de Nederlandse BMW Motorrad Day in het teken van 90 jaar BMW Motorrad. Het is een dag voor en door BMW Motorrad liefhebbers. Tussen 10 en 17 uur kunnen bezoekers kosteloos het complete modellengamma van BMW Motorrad uitproberen, adembenemende demonstraties zien en deelnemen aan workshops en clinics. Daarnaast is er een semi-overdekt terras en een bekende DJ die de dag van muziek zal voorzien.

BMW Motorrad Nederland roept bezitters van BMW motorfietsen op zich aan te melden voor ’90 jaar BMW Motorrad LIVE’. Gezocht wordt naar diverse typerende BMW motorfietsen zoals de BMW C1,  BMW R 1200 C, BMW K1, BMW R 80 G/S, maar ook klassieke modellen als de BMW R4, BMW R5 en de BMW R 90 S en andere zijn meer dan welkom. De eigenaren van de 30 geselecteerde motorfietsen ontvangen allen het exclusieve ‘90 years BMW Motorrad’ boek.

Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.bmw-motorrad.nl/motorradday.