172399_634x357

Mis deze kans niet om te kunnen testrijden op de 1199 Panigale op het grootste circuit van europa!

In 2013 zullen Ducati en Bikers’Days speciale testriten aanbieden op de Superbike van dit moment, de 1199 Panigale, in haar natuurlijke omgeving: het circuit.

Dit is werkelijk een unieke kans om alle mogelijkheden van deze spectaculaire motorfiets te ervaren op de top circuits in Europa. Dit is exclusief gereserveerd voor deelnemers die deelnemen aan bepaalde dagen van Bikers ‘Days. De organisatie die speciale circuitdagen aanbiedt voor rijders op alle niveaus. Dit is georganiseerd door een toonaangevende organisator van circuitdagen in Europa: DgSport.

Als u een Bikers’Days circuitdag heeft gekocht of van plan bent er één te kopen voor op één van de onderstaande data, kunt u zich aanmelden voor een gratis testrit op een 1199 Panigale op de Bikers’Days website.

• 11 & 12/03: Aragon

• 27 & 28/04: Spa-Francorchamps

• 10, 11 & 12/05: Misano

• 20/05 : Spa-Francorchamps

• 21/05: Spa-Francorchamps

• 31/05, 1 & 2/06: Brno

• 11 & 12/07: Hockenheim tbc

• 29 & 30/07: Le Mans

Elke testrit van 20-25 minuten bevat ook een 15 minuten durende technische briefing voordat u het circuit opgaat. Voor elke 3 deelnemers is 1 instructeur die ervoor zorgt dat u de 1199 Panigale optimaal leert gebruiken en alle functies leert begrijpen. De testrit is gratis, maar er zal wel om een borg gevraagd worden. De briefing en de proefrit sessie zal worden begeleidt door gekwalificeerde instructeurs die opgeleid zijn door de Ducati Riding Experience. Om de deelnemers op deze manier de grootst mogelijke professionele begeleiding en veiligheid te bieden.

En dat is niet alles: het Ducati Café zal open zijn op elk evenement. Dit is de plek waar u en uw gezelschap kan genieten van een consumptie en kunnen ontspannen met alle andere Ducatistis (op vertoon van uw Ducatikaart). Mis deze ongelooflijke kans niet. Meld u nu aan! Beschikbaarheid is beperkt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Reservering is afhankelijk van beschikbaarheid. Boekingen worden als bevestigd beschouwd wanneer een circuitdag is gekocht bij Bikers ‘Days. Speciale voorwaarden gelden voor officiële Ducati Clubleden. Als u een Ducati clublid bent, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. De deelnemers zijn verplicht te voldoen aan de regels en voorwaarden zoals deze vermeld staan op bikersdays.com

Bikers ‘Day contact: +32 (0) 87 53 90 18 (Talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands)

E-mail: Panigale@dgsport.eu.