B0C4CFA25593408B803A9E1C0B6CE9CD

 

 

De ITAL-DAG 2013 belooft een bijzondere dag te worden!

Iedere liefhebber van Italiaanse motoren weet waar deze dag voor staat:
saamhorigheid, gezelligheid, mooie fietsen kijken en een geweldige sfeer.
Dit jaar is er speciale aandacht voor het 35 jarig jubileum van Ducati Club Nederland.

Het evenement wordt voor de vijfde keer in de nieuwe vorm georganiseerd in samenwerking met alle overige Italiaanse merkenclubs.
Zondag 18 augustus van 10.00 tot 16.00 uur beloofd het weer een drukte van belang te worden op het recreatiegebied “De Meent”aan de Klassenburgerstraat 5a in Beusichem.

Die dag zullen ongeveer 10 Italiaanse merkenclubs zich presenteren. Hierdoor is het mogelijk om te horen en  te zien wat hun merk zo bijzonder maakt en met hoeveel passie  de mensen zich voor hun merk inzetten
Zo’n 30 stands worden bemand door Italiaanse motordealers, leveranciers van onderdelen en life-style.
Ook is de Ducati Demo Ride truck aanwezig waardoor de mogelijk bestaat om op een Italiaanse fiets een proefrit te maken. Het geheel wordt  door een live-band met lekkere muziek omkleed.

De populariteit van Ital-dag is groot en op dit evenement komen tussen de zes en acht duizend bezoekers af. Velen komen op hun eigen Italiaanse pronkstuk die zij op het terrein mogen stallen. De meest bijzondere fietsen worden geselecteerd en krijgen een ereplaats op het Parc Ferme.
Deze motoren dingen dan mee naar de prijs voor het mooiste exemplaar van voor 1980 en van na 1980.
In het kader van het 35 jarige bestaan van Ducati Club Nederland zal dit jaar voor het eerst de “Jan van Dijk bokaal” worden uitgereikt aan de eigenaar van de mooiste Ducati van 35 jaar oud.

Doordat we het evenement op een recreatieterrein organiseren is het mogelijk om bij warm weer een frisse duik te nemen en gebruik te maken van alle attracties die op dit terrein aanwezig zijn. Ook aan de inwendige mens is gedacht, de catering wordt ook in 2013 door café restaurant “De Blusser” uit Beusichem goed verzorgd.

Voor bezoekers die met de auto of een niet Italiaanse motorfiets komen zijn er buiten het terrein voldoende parkeerterreinen ingericht waar u door onze vrijwilligers naar toe wordt verwezen.

Met dank aan alle sponsoren is de toegang tot de Ital-dag gratis.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Rob Wennekes op 06-53504947 of Arjan Nieuwland op 06-28625733
Beide ook bereikbaar via Italdag@ducaticlub.nl.

 

Bron: Sam Motorsport  Ducati club