In het weekend van 19 en 20 oktober staat het Autotron Rosmalen in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren, maar ook volop Italiaanse lifestyle zullen het Autotron omtoveren tot een bijzonder sfeervolle beurslocatie, waar iedere Italië liefhebber zijn of haar hart kan ophalen.

Ducati

Ducati staat bekend om haar innovatieve Italiaans design en vooruitstrevende techniek en mag niet ontbreken op dé ontmoetingsplaats voor liefhebbers van Italiaanse auto’s en motoren. De officiële Ducati dealer Affetto uit Overasselt laat bezoekers kennismaken met een aantal topmodellen uit de Ducati collectie, waaronder de Hypermotard SP, de Streetfighter 848, de 1199 Panigale en de Multistrada 1200.

ducati

Cento Miglia

Tijdens het weekend van Auto Moto d‘Italia wordt de Cento Miglia georganiseerd, een bijzondere road challenge die start op zaterdag 19 oktober om 14.00 uur, met de finish op zondagmiddag 12.00 uur in Rosmalen.

Kleurrijke showpaddock

Een groot deel van de bezoekers aan Auto Moto d’Italia hebben de gewoonte om met hun Italiaanse auto of motor naar de beurs te reizen. Op de showpaddock rondom het Expodome van het Autotron zullen ook weer vele auto’s en motoren opgesteld staan. U bent dus van harte welkom met uw eigen Italiaanse auto of motor.

Meer dan alleen auto’s en motoren

Auto Moto d’Italia ruikt niet alleen naar olie en benzine. De geur van Espresso en de pizzaoven is alles overheersend. Natuurlijk is geen Italiaans feestje compleet zonder Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn, muziek, cappuccino en pizza.

Praktische informatie

Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Tickets kosten €15,- per persoon. In de voorverkoop heeft men een korting van €3,- en betaalt men slechts €12,-. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie kan verkregen worden op de site:www.automotoditalia.nl