MY14_Speed Triple 1050_Crystal White_RHS

  • Nieuwe kleurenstellingen, stijlvolle aanpassingen en standaard gemonteerde accessoires voor het icoon van Triumph, de Speed Triple
  • verkrijgbaar vanaf nu bij de Triumph dealers

 

Triumph Motorcycles, het best verkopende motormerk in Brittannië en snel groeiend in de rest van de wereld, geeft haar beroemde naked, de Speed Triple, voor 2014 een make-over.

De huidige kleurstellingen, Phantom Black en Chrystal White, blijven in 2014 verkrijgbaar. Nieuw voor dit jaar is de opvallende kleurstelling Matt Caspian Blue, welke de gespierde vertoning van de Speed Triple nog beter uit de verf doet komen. De gouden pinstripes op de velgen en bestickering zorgen daarbij voor een mooi geheel. Ook is de 2014 Speed Triple nu standaard voorzien een flyscreen en een bellypan en is het hitteschild van de uitlaat in het zwart uitgevoerd.

MY14_Speed Triple 1050_Matt Caspian Blue_RHS

Als “finishing touches” en om het sportieve karakter nog meer te onderstrepen is er een helder achterlicht en een rubber tank pad gemonteerd.

Het kloppend hart van de Speed Triple is nog altijd de charismatische 1050 CC 3-cylinder met 133PK.

De Speed Triple 2014 is vanaf nu verkrijgbaar bij de Triumph dealers en ondanks alle extra’s blijven de prijzen van € 13.390,- en € 13.990,- voor de ABS versie gelijk aan die van het 2013 model, meer value for money dus.

MY14_Speed Triple 1050_Phantom Black_RHS

Bron: Triumph Motorcycles