2013_Triumph_America_426463

 

 

Van zaterdag 8 juni tot en met zaterdag 15 juni vinden de Triumph Classic & Cruiser Days plaats bij de officiële Triumph dealers. Gedurende deze periode werpen onze dealers de schijnwerpers op de geroemde Triumph Classics en Cruisers.

U waant zich terug in de tijd rijdende op een Bonneville met die stijlvolle retro-look, tegelijkertijd laat u zich verrassen door de het speels gemak waarmee u de motor tijdens de proefrit over de dijken jaagt!

Neem plaats in het zadel van een van onze cruisers en geniet van het verslavende motorgeluid en het ontspannen rijgedrag, draai het gas nog meer open en ondek dat het rijwielgedeelte van de Triumph cruisers voor meer gemaakt is dan rustig tokkelen!

Maak het plaatje compleet met een bijpassende jas uit onze nieuwe kledingcollectie, bijvoorbeeld het Ace Café Jacket, dan bent u er in ieder geval zeker van dat u de aandacht heeft zodra u uw Triumph voor een vol terras parkeert!

Let op : De invulling programma’s en de te rijden demo’s kan per dealer verschillen, neem daarom vooraf contact op met de dealer van uw voorkeur of bekijk hun website.

Bron: http://www.triumphmotorcycles.nl