Motor

Vanaf donderdag 22 augustus in de winkel.

Jeffrey Herlings
De koning van de cross! Herlings’ tweede wereldtitel is binnen.

 

Win kaarten
Het British Superbike komt weer naar Assen. Een voorafje zien? Kijk dan op de nieuwspagina’s hoe je kaarten kunt winnen voor ‘I, Superbiker: the day of reckoning’ en het BSB in Assen.

 

Kawasaki Z1000SX
Wellicht het meest vergeten model van de Kawa, de Z1000SX. Onterecht? Randy van der Wal zocht het uit rondom de Nordschleife en stuurde deze sportieve toerder ook nog even de Groene Hel in.

 

De nieuwe indian
Onze eigen Indian Chief van de Pyreneeën ging naar Sturgis om er de nieuwe Indians te rijden. Wat concludeerde Joost Overzee na zijn eerste rij-indrukken op deze Amerikaanse cruisers.

 

Michael van der Mark
De carrière van Michael van der Mark schiet als een komeet omhoog. De jonge Rotterdammer deed voor het eerst mee aan de Acht Uren van Suzuka en won die ook nog. Lees zijn verhaal.

 

Bagger-vergelijk
We namen drie baggercruisers mee op pad en gingen easy going op zoek naar de ware krachten van deze Harley-Davidson, Moto Guzzi en Yamaha.

 

Zwarte Cross
Tante Rikie waakt over u…In speciale houding. Het was weer een gezellige modderboel op de Zwarte Cross van 2013. Geniet mee van alle hilariteit in Lichtenvoorde.

 

Grand Prix Indianapolis
Beste knap als je Valentino Rossi of Jorge Lorenzo heet en je na de gridsessie nog kunt concentreren op de race.

 

Forten Antwerpen
Rond Antwerpen liggen behoorlijk wat forten die het bekijken waard zijn, maar je kunt ook lekker toeren. Han van Geenhuizen zocht voor ons de mooiste en indrukwekkendste plekjes op.

 

BMW R1200GS
We tellen af in onze lijst met iconen en belanden op plek drie, bestemd voor de populairste motor van de afgelopen jaren: de BMW R1200GS. Die is zeer geschikt als reismotor.

Bron Motor