untitled

Hierbij de cover en inhoud van MOTOR Magazine editie 20. Dit nummer ligt vanaf donderdag 3 oktober in de winkel en bij de abonnees.

Het spant erom

Naar het café gaan doe je in stijl. En laat dat maar aan motorliefhebber Jan Braas over. Pronkstuk van Braas’ Europese verzameling is toch wel dit BMW-zijspan, waarmee hij nog altijd demoraces rijdt.

Nieuws: V-strom 1000

Kan de 1000 van Suzuki net zo’n succes worden als zijn kleinere broertje? In ieder geval doen ze een poging om een graantje mee te pikken in het populaire ‘dikke allroad’-segment.

Vergelijk van Monsters

Ducati’s naakte iconen, de Monster, bestaat twintig jaar en dat moet gevierd worden met een vergelijk. De oer-Monster versus een jarige nieuwe.

BSB Assen

Wordt het een prachtig derde traditie op Assen? Voor de tweede keer was het TT Circuit namelijk gastheer van het spectaculaire British Superbike. Geniet na met onze prachtige fotoreportage.

Enduranceracer

Christian de Weerdt kwam na een bezoek aan de Bikers’Classics op het idee om samen met zijn vader en een collega deze gave RCB750-replica te bouwen.

Cursus wheeliën

‘Kende gij een wheelie trekken, jonguh?’ Natuurlijk kan Tim Dekkers dat. Hij ging namelijk op cursus bij Trialschool.nl.

100 jaar MOTOR Magazine: Barry Sheene

Vrouwlief Stephanie was niet de enige die van Barry Sheene hield. De held uit de jaren tachtig was zeer geliefd onder het racepubliek, dankzij de acties die hij op én naast de baan uitvoerde.

Introductie: Kawa Z1000SX

Op de groene toer, dat is wat ze je bij Kawasaki graag zien doen. De vernieuwde Z1000SX werd door Joost Overzee aan de tand gevoeld op een plek waar je zo’n dikke jongen goed kunt uitlaten: Oostenrijk.

Grampian Mountains

Als je deze knuffels ziet, dat weet je vast wel waar Han van Geenhuizen is geweest. Een tour de luxe door Schotland, en dan vooral de Grampian Mountains.

Harley-Davidson 2014

Zoals altijd is Harley de eerste fabrikant die zijn troeven voor 2014 toont. In België ondervonden we wat er allemaal nieuw is bij het Amerikaanse motormerk.

Bron: Motor-magazine.nl