unknown

MOTOR Magazine editie 18 vanaf donderdag 5 september in de winkel.

Moto Guzzi Griso 1200SE
De Griso, die is toch helemaal niet nieuw? Klopt, maar de Italianen komen nu met een speciale editie. Vincent Burger ondervond wat deze Moto Guzzi nu zo speciaal maakt.

Brank Srdanov
De man die op indrukwekkende wijze wilde debuteren tijdens de TT op eiland Man. Helaas deed hij dat ook, zij het door een verschrikkelijke crash en niet door een mooi raceresultaat.

Origine van fabrikanten
Op welke manier zijn nu eigenlijk al die huidige motormerken ontstaan? Waar liggen hun roots? Joost Overzee zocht het uit en zette het allemaal eens op een rijtje.

DCT Versus AS
De strijd om de beste semi-automaat wordt gevoerd door Yamaha en Honda. Wie komt met de beste toermotor op de proppen? Is het de Crosstourer DCT of de FJR1300AS?

Ready for take-off
Een nieuwe band lanceren op een vliegdekschip, dan heb je ballen. Pirelli bracht een groep schrijfhyena’s aan boord liet ze kennismaken met de nieuwe Angel GT.

 

De larense motorboys
Een speciale Mijn motor & ik, want er verschijnen maar liefst vijf personen voor het voetlicht. We stellen de Larense Motorboys en hun Triumphs aan je voor.

 

Soes bij Kawa-dealer
Is het een winkeldochter omdat deze Suzuki GSF1200S Bandit in de verkeerde showroom staat? Het kan zomaar zijn, want hij staat bij hardcore Kawa-dealer Nol Bikker.

 

Bandenoverzicht
Wederom een bandenverhaal, zij het nu echter met de juiste prijzen. Alles wat je wilt weten over het rubber van Dunlop. Continental, Metzeler, Pirelli, Bridgestone en Michelin.

 

Het prachtige Wales
Heb je geluk, dan kun je in Wales een prachtige vakantie beleven. Landschap en wegen zijn betrouwbare factoren, het weer is afwachten. Tim Dekkers ging op pad in het prachtige Wales.
De stad in
Jullie heten toch MOTOR Magazine, waarom dan een scootertest in het blad? Nou, hoe denk je het snelst en meest comfortabel van A naar B te komen in een drukke stad? Juist, op een scooter. Wij testen de meest luxe van het stel, de Suzuki Burgman 650 Executive.

Bron Motor