Nadat eerst de oud-cursisten de gelegenheid hebben gehad om in te schrijven, staat de inschrijving nu open voor iedereen.

In het voorjaar van 2014 gaan we in totaal vier keer naar de Taunus. Verder staan begin juli de Dolomieten ook weer op het programma. In augustus gaan we weer naar het Schwarzwald. En de trainingen in 2014 worden afgesloten met de najaarstraining in de Taunus in september.

JB015116

WAT VOOR MOTORRIJDER BEN JIJ EIGENLIJK??
Je hebt de motorrijders die rijden om het motorrijden. Die zien het als een sport, willen ook steeds beter leren rijden, willen ook hun motor steeds verbeteren. Zien het liefst mooi asfalt met veel bochten en hebben niet gek veel interesse in de omgeving. Komen ze een echt mooi stukje weg tegen, dan rijden ze dit stuk weg zonder problemen meerdere keren, gewoon omdat het zulke mooie bochtjes zijn.

Helemaal aan de andere kant van het spectrum zit de motorrijder, die zijn motor puur beschouwt als vervoermiddel. Hij/zij rijdt al dan niet bepakt en bezakt door de mooie omgeving, stopt bij mooie vergezichten, en na een tijdje rijden wordt het de hoogste tijd om de benen te strekken en neer te strijken op een terrasje voor een kop koffie met Apfelstrüdel. Bochten zijn lastige onderbrekingen van de rechte stukken, waarop je zo lekker om je heen kunt kijken naar kastelen, wijngaarden en andere bezienswaardigheden.

VIDEO TIJDENS DE TRAININGEN…….
Tijdens onze trainingen worden er video-opname gemaakt van de cursisten. Elke instructeur heeft een camera op zijn motor en de opgenomen beelden worden elke avond besproken met de cursisten. Aan het eind van de training kunnen de cursisten een kopie krijgen van de opnamen. En een aantal cursisten hebben inmiddels hun opnamen op Youtube geplaatst.

Als je ze wilt zien, ga dan naar de website van Youtube, typ in vakje bij Zoeken de zoekterm LCVM en dan komen ze vanzelf tevoorschijn.
Voor meer informatie: LCVM Bergtrainingen