1916047101

Laat de uitstraling u niet bedriegen, de Slam Dry van de Italiaanse laarzenfabrikant Forma is wel degelijk een veilige motorschoen. Dit nieuwe model uit de Urban collectie van Forma is dankzij zijn casual uitstraling ideaal om te dragen onder een motorjeans tijdens de zomerdagen.

De zomerdagen zijn overigens in het Noord-Europese klimaat niet altijd even droog, maar over een regenbui hoeft u zich bij de Slam Dry geen zorgen te maken. Deze motorschoen is namelijk dankzij het ademende Drytex membraan volledig waterdicht.

Op onzichtbare wijze zijn zacht-polymeer protectoren op impactgevoelige plaatsen verwerkt voor een optimale veiligheid. De olie- en zuurbestendige Suola Skywalk zool is opgebouwd uit meerdere segmenten; stevig aan de achterzijde en flexibel aan de voorzijde. Zo wordt veiligheid gecombineerd met een hoog loopcomfort.

Het loopcomfort wordt daarnaast gecomplimenteerd door de dempende werking van Forma’s “Air Pump System”. Bij iedere beweging wordt lucht door 3D kanalen van de antibacteriële binnenzool gepompt. Dit zorgt naast een verhoging van het comfort voor optimale ventilatie die transpiratie actief tegengaat.

De Forma Slam Dry is in de kleuren bruin en zwart verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaak in de maten 36 t/m 47. Adviesprijs € 149,95. Meer informatie over de Slam Dry en andere producten van Forma vindt u op www.splashdesign.com.