Spidi introduceert een nieuwe jas in haar Casual collectie: de Ace Leather. Een lederen jas die zowel als motorjas als vrijetijdsjas gebruikt kan worden!

Spidi Ace Leather assortiment

De Spidi Casual collectie kenmerkt zich door hoogwaardige protectie en casual looks. Zo ook de nieuwe Ace Leather. Deze vintage motorjas voelt aan als een normale lederen jas, met een uitstekende pasvorm dankzij de toepassing van zeer zacht en slijtvast schapenleer. Uitneembare, CE-goedgekeurde, Multi-Tech* protectoren maken de Ace Leather ook zeer geschikt om te dragen als vrijetijdsjas. De Ace Leather is uitgerust met een lichte (80 gr) uitneembare thermovoering.
Prijzen en maten

De Spidi Ace Leather is leverbaar in drie uitvoeringen: zwart, zwart/bruin en zwart met suède accenten. De prijs voor de jas bedraagt € 429,90 (inclusief BTW) en is leverbaar in de maten 46 t/m 58.

Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers: Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven, Moto Moda in Eindhoven, Kobutex in Buitenpost, Rob’s Accessoires in ’T Zand en Spidi Casual Dealer OIT Harley-Davidson in Breda.
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Spidi nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op onze Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!

* Multi-Tech protectoren

Spidi Multi-Tech protectoren zijn het resultaat van de jarenlange expertise van Spidi, ontwikkeld in haar Safety Lab. Deze protectoren combineren CE-goedgekeurde protectie met draagcomfort. Dit resulteert in lichte, ergonomisch gevormde protectoren die optimaal presteren in het geval van een impact. 

Bron: Hocoparts